Himer Csilla

Pénzpedagógus vagyok, vagyis gyerekek pénzügyi képességeit, tudását és tudatosságát fejlesztem annak érdekében, hogy a XXI. században is önálló és döntésképes felnőttként tudjanak majd élni. Ehhez pedig szükséges egy roppant fontos képesség: a tanulásé.
Minden változik, fejlődik. Soha nem látott ütemben. A tudás hihetetlen gyorsasággal avul, egy-egy tudományág tudományos információháttere alig pár év alatt duplázódik. Hogyan tarthatnánk meg a munkánkat, ha nem vagyunk képesek követni a szakmánk fejlődését? A hétköznapi pénzügyek is gyors és drasztikus változáson mennek keresztül. Ebben el kell tudni igazodni, meg kell érteni. Tudni kell átlátni egy szerződés lényegét. Meg kell tanulni a ránk vonatkozó szabályokat, mert ha mégsem, az kifejezetten zsebre megy.
Tercsi könyvét ajánlom mindenkinek. Megtanulhatjuk belőle, hogyan működik az agyunk, hogyan használhatjuk ki maximálisan a képességeinket, és azt is, hogy mi is valójában a tanulás. Tercsi könyve abban is egyedülálló, hogy érdekfeszítően, rengeteg életből vett példával és tudományos megalapozottsággal ír. A számtalan technika és az azokhoz kapcsolódó feladat pedig megkönnyíti a tanultak elsajátítását, gyakorlatba való átültetését.  Szívből ajánlom mindenkinek, aki tanul!